Veelgestelde vragen

Hier kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen.

wat is the feelgood academy

The Feelgood Academy is een online platform dat zich richt op het bevorderen van welzijn en persoonlijke groei. We bieden een scala aan coachingstrajecten, workshops, webinars en andere tools om mensen te helpen een gezonder, gelukkiger leven te leiden.

Ja, onze coachingstrajecten zijn volledig online. Dit biedt de flexibiliteit om op je eigen tempo en op een tijdstip dat jou uitkomt te werken aan je welzijn. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de gevolgde modules. Naast het online programma, zijn er ook online 1-op-1 sessies voorzien.

Bij aanmelding voor The Feelgood Academy vragen we je om een vragenlijst in te vullen die ons inzicht geeft in jouw specifieke behoeften en doelen. Op basis van jouw antwoorden zullen wij jou aanbevelingen doen voor de meest geschikte modules voor jouw situatie. Echter blijft de eindbeslissing steeds bij jou.

Het programma van The Feelgood Academy is zowel preventief als voor diegene die met lichte of milde klachten worstelen. Ondanks de wetenschappelijke onderbouwing van dit programma, is het echter geen vervanging van psychotherapie, en kan bij ernstige klachten meer invasieve therapie nodig zijn. In dat geval zal ik je steeds doorverwijzen naar een arts of psychotherapeut.

De benodigde tijd voor het coachingsprogramma kan variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de modules die je volgt, evenals je persoonlijke omstandigheden en beschikbare tijd. Over het algemeen raden we aan om wekelijks een 2-tal uur te reserveren om de lessen en opdrachten te voltooien en tijd vrij te maken voor persoonlijke reflectie en groei. Onze coachingstrajecten zijn echter zo ontworpen om flexibel te zijn en kunnen volledig worden aangepast naar jouw tempo en schema. Gemiddeld gezien, rekenen we op 1 maand per module. Volg je het Ultimate pakket, dan wordt je dus ongeveer een jaar lang intensief gecoacht op alle levensdomeinen. Je kiest echter zelf hoeveel tijd je aan jouw traject besteedt en of je de modules vlotter of rustiger wilt doorlopen.

Alles wat je kunt verwachten in 1 module kun je op deze pagina lezen.
hoe kan ik lid worden van de online community

Als lid van een coachingstraject krijg je automatisch toegang tot onze online community. Als je geen lid bent, kan je je aanmelden voor één van onze openbare events of workshops.

Ja, we organiseren regelmatig live trainingen, workshops, Q&A-sessies en masterclasses. Leden van onze coachingstrajecten hebben toegang tot exclusieve evenementen, terwijl anderen openbaar zijn voor iedereen.

Inschrijven voor een evenement kan via onze website. Volg de aanwijzingen op de evenementenpagina om je aan te melden.
zijn er kosten verbondenaan the feelgood academy?
Ja, de tarieven variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de modules die je selecteert. Meer info vind je op “Mijn aanbod”.

Ja, we hebben een terugbetalingsbeleid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze voorwaarden en procedures.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vergeet je korting niet voor het te laat is!

Tijdens de maand september geven we een korting op onze pakketten. Gebruik volgende kortingscode: “lanceringseptember15” in de checkout en ontvang maar liefst 15% korting op je pakket!