Over The Feelgood Academy

Ontdek meer over The Feelgood Academy en mijn missie om jou te helpen bij het bereiken van een leven vol zelfvertrouwen, gezondheid en geluk!

wat doen we?

Missie & visie

Bij The Feelgood Academy willen we een bron van inspiratie, motivatie en ondersteuning zijn voor iedereen die zijn leven naar een hoger niveau wil tillen. Mijn missie is om jou te helpen je potentieel te ontgrendelen, je doelen te bereiken en het leven te leiden waar je van droomt.

Een ex-cliënt schreef me een tijd geleden “Ik mis het om zo een speciale band te hebben met mijn psycholoog” en dat is exact het gevoel wat ik jou ook wil geven. Je doet dit traject niet alleen. Jij bent diegene die alle stappen zet, maar je kan steeds rekenen op mijn advies en steun. Zie het als een marathon. Jij bent de loper die aan de finish geraakt, maar ik sta langs de route om te supporteren op de goede momenten, je de “kom op, ik weet dat je het kan!” toe te roepen op de moeilijkere momenten en je de tools zoals een fles water aan te reiken op momenten dat je denkt aan opgeven. En op het einde van de rit? Ben jij het die op het podium mag staan. En kan ik niet anders dan vol trots jou de medaille overhandigen, want JIJ hebt het gedaan.

Program Image
Program Image

"Zelfliefde is de grootste reis die je ooit zal maken"

checklist

Wat we doen

Jammer genoeg zie ik nog zo vaak hoe prachtige vrouwen zo kritisch voor zichzelf zijn, dat ze vergeten te genieten van het leven en van de mensen rondom hen.

Ik geloof dat iedereen het verdient om zich gelukkig, gezond en vol zelfvertrouwen te voelen. Met onze uitgebreide coachingstrajecten, workshops, werkboeken, webinars en community-building bieden we een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling. We combineren bewezen methoden, wetenschappelijk onderbouwde praktijken en een actieve hands-on aanpak om je te helpen je doelen te bereiken, zodat je de regie over je leven kan nemen en je volledig potentieel kan benutten.

Vandaar onze slagzin “Elevate Life, Embrace Balance”. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het voor iedereen mogelijk is om je leven naar een hoger niveau te brengen zonder dat je hier opofferingen voor dient te maken. Omdat het kan, de beste versie van jezelf zijn en terwijl een leven in balans leiden.

Waarom kiezen voor The Feelgood Academy?

Bij The Feelgood Academy hechten we waarde aan authenticiteit, groei, zelfliefde en verbinding. Deze waarden vormen de kern van alles wat we doen en staan centraal in onze coachingsbenadering.

Gegarandeerde transformatie

Interactieve aanpak

Wetenschappelijk onderbouwd

Klaar om afscheid te nemen van je huidige ik en tijd om het maximale uit jezelf te halen?

stay in touch with me

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de tips & nieuwtjes van The Feelgood Academy? Schrijf je dan NU in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de tips & nieuwtjes van
The Feelgood Academy?

Schrijf je dan NU in op onze nieuwsbrief!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vergeet je korting niet voor het te laat is!

Tijdens de maand september geven we een korting op onze pakketten. Gebruik volgende kortingscode: “lanceringseptember15” in de checkout en ontvang maar liefst 15% korting op je pakket!