Community & events

Het online communityplatform van The Feelgood Academy biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar je kan leren en groeien, samen met anderen die dezelfde doelen nastreven als jij.

Join the family

Online community

Wanneer je een traject van The Feelgood Academy volgt, blijf je ook na afloop van je cursus onbeperkt toegang hebben tot de community en gevolgde lessen.

Program Image
Program Image
Exclusief voor leden van coachingstrajecten

Evenementen

Ontdek onze diverse selectie van live trainingen, workshops, Q&A-sessies en masterclasses die speciaal ontworpen zijn om jou te ondersteunen op je traject. Onze evenementen zijn een geweldige kans om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen, nieuwe vaardigheden te leren en directe interactie te hebben met onze experts en andere deelnemers.

Als lid van één van onze coachingstrajecten krijg je gedurende de looptijd van je traject exclusieve toegang tot alle evenementen die ontworpen zijn om jouw groei en ontwikkeling te ondersteunen. Zo krijg je een unieke kans om je kennis te verdiepen en je vaardigheden nog verder te verbeteren onder begeleiding van experts. Volgde je het Ultimate-traject? Dan krijg je ook nadien nog een mooie korting om van alle events te kunnen blijven genieten.

Voor iedereen toegankelijk

Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen die open staan voor iedereen, ongeacht of je al lid bent van een coachingstraject of niet. Deze evenementen zijn een uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is in welzijn en persoonlijke groei om deel te nemen, te leren en te groeien samen met onze community. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat onze evenementen voor jou kunnen betekenen!

stay in touch with me

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de tips & nieuwtjes van The Feelgood Academy? Schrijf je dan NU in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de tips & nieuwtjes van
The Feelgood Academy?

Schrijf je dan NU in op onze nieuwsbrief!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vergeet je korting niet voor het te laat is!

Tijdens de maand september geven we een korting op onze pakketten. Gebruik volgende kortingscode: “lanceringseptember15” in de checkout en ontvang maar liefst 15% korting op je pakket!