Hier zie je mij enkele jaren geleden, 24 jaar en enorm gelukkig. Na een aantal woelige jaren en een zoektocht naar mezelf voel ik dat de puzzel op zijn plaats ligt. Ik heb een studie gevonden waarin ik me 100% kan smijten, woon voor het eerst samen met mijn vriend en hond, ga regelmatig sporten en voel me alsof ik aan de start sta om mijn eigen leven ten volle te leven.

2 jaar later

Een tegenvallende werkervaring en mijn perfectionisme versus mezelf eindigde met een eindstand 1-0. Ik spartelde nog even verder, maar in januari 2019 ging het licht uit. Ik voelde me verloren. Oei, was het te hoog gegrepen om 100% te gaan voor het leven wat ik wilde? Was dit het dan, settelen voor ‘tis toch ook goed zo’?

Het kostte me 9 maanden

Ook wel bekend als de duur van een zwangerschap, om nieuw leven te laten groeien. MIJN nieuw leven. In deze periode keerde ik mezelf helemaal binnenste buiten. Met professionele hulp, met zelfhulpboeken, met urenlange conversaties met mensen in mijn dichte omgeving, maar vooral met rust en zelfzorg.

Ja, dat woordje weer. Waar we zo vaak mee om de oren geslagen worden. Maar voor mij was dat wat ik nodig had. Tijd om voor mezelf te zorgen. En ik was trots op het resultaat. Ik straalde weer en voelde me bruisend van energie. Zo verliep de tijd rustig verder en als kers op de taart mocht ik na jarenlang dromen lid worden van de mama-club. En ik mag mijn 2 handen kussen over hoe zorgeloos mijn zwangerschap verliep, want ook in die periode bleef ik een bruisend energievat.

Ondertussen is onze kleine man een jaar oud en heb ik ook ontdekt hoe het even terug zoeken was naar evenwicht. Maar doordat ik 5 jaar geleden met vallen en opstaan mijn eigen traject uitstippelde en de voorbije jaren talloze cliënten succesvol begeleidde, wist ik ondertussen wat er nodig is om de beste versie van jezelf te zijn. Ik neem je graag mee op weg op het pad dat ik zelf, net zoals samen met heel wat van mijn cliënten, bewandeld heb. Want als ik hierdoor kan zorgen dat jij ook binnen de kortste keren 100% kan stralen, dan geeft me dat enorme voldoening.

Want elke vrouw verdient dat wat L’Oreal in mijn kinderjaren al dagelijks op TV verkondigde “Want je bent het waard”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vergeet je korting niet voor het te laat is!

Tijdens de maand september geven we een korting op onze pakketten. Gebruik volgende kortingscode: “lanceringseptember15” in de checkout en ontvang maar liefst 15% korting op je pakket!